Remek rögbi tornát szerveztek Nagykőrösön ismét a Honfoglalók

Ugyan orkán erejű széllökések kísérték az V. Nagykőrösi Rögbi Tornát, de nívós vendégeink ismét gondoskodtak róla, hogy szeptember 22-én az adrenalin szint mindig a maximumon legyen minden korosztályban.

Délelőtt 11 órától a törp, mini és kölyök korosztályok versenye zajlott, ahol 10 csapat mérhette össze tudását az Ifjúsági Sporttelepen. Sportegyesületünk vendégei idén a romániai CSFP Baia Mare (Nagybánya), a szintén szomszédos Timisoara Warriors (Temesvár), illetve a budapesti Lycée Francais de Budapest apró növendékei voltak.

 

A nap zárásaként 15 órakor pedig a román junior bajnok CSS2 CNE Baia Mare (Nagybánya) és a nagykőrösi Honfoglalók Rugby Club összecsapásának lehettek szemtanúi az érdeklődők. A mérkőzés az eredménytől függetlenül óriási lehetőség volt a hazai csapatnak, hiszen a világranglista 17. helyén álló román tojáslabdások sokkal előttünk járnak, és mindig van mit tanulnunk tőlük. A mérkőzés végén az ellenfél stábja elismerően nyilatkozott csapatunk játékáról és invitált minket egy közös edzésre, illetve újabb mérkőzésre.

Kiemelt köszönetünket szeretnénk kifejezni Nagykőrös Város Önkormányzatának, a Nagykőrösi Szolgáltató Központnak, a Mátrix Oktatási, - és Vizsgaközpontnak, a Fornetti Magyarországnak, önkénteseinknek, az egyre nagyobb rögbis közösségünknek és Utasi Gabriellának.

Honfoglalók Rugby Club és

Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE

 

Fotók: Utasi Gabriella


 

Címke: