„Proletár rémálom és moslékszövetség”- Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését.

Maguk a Jobbikosok nevezik moslékszövetségnek a jobb és baloldal összefogását!


Ma történt, hogy négy Jobbikos Győrben kilépett az „ellenzéki összefogásból”. Döntésüket többek közt azzal indokolták, hogy idézem: „Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését.”

 

Képünkön Zágráb Nándor szónokol a DK-s Varju László nagykőrösi fórumán, Varju mellett balra Kökény Gábor, jobbra Ábrahám Tibor, a nagykőrösi MSZP iroda lépcsője előtt.... 


Sajnálatos módon Nagykőrösön a Jobbik pontosan azon mesterkedik, hogy a képviselő- testületbe segítse a gyurcsányista erők emberét, a DK-s Kökény Gábort. Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök és Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület liberális szemléletű elnöke keblére ölelte a gyurcsányista Kökényt.


Győrben tehát kilépett a Jobbik négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból- közölte a párt győri alapszervezetének elnöke a Facebookon kedd reggel. Fodor Roland bejegyzése szerint "az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is".


 

Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, "nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz". Fodor proletár rémálomnak nevezte az ottani ellenzéki összefogást.

 

Nagykőrösön azonban továbbra is vállvetve támogatja a Jobbik elnöke Zágráb Nándor, és a helyi MSZP elnök, László Ferenc ezt a fajta összefogást.


Minden jel arra mutat, hogy itt helyben azért teszik ezt, mert „valamiből meg kell élniük”, de minden áron! Be akarnak jutni ismét a képviselő- testületbe, hogy ott aztán tovább jelentgessék fel saját városukat, ahogyan azt eddig is tették, és bomlasszák a nagykőrösi közéletet. Nekik mindegy milyen áron, de hatalom kéne. Erre azonban az országos történéseket is figyelemmel kísérve „csekélyke az esélyke”. Ha maguk a Jobbikosok mondják már a jobb és baloldal összeborulásáról, hogy „proletár rémálom” és „moslékszövetség”, akkor az nyilván úgy is van. Nem szégyelli magát Zágráb és László?

BK