Olvasónk szerint Zágráb Nándor bepánikolt- „ ISTEN ÓVJA TŐLÜK A VÁROST!”

Olvasónk meglehetősen egyértelmű véleményt fogalmazott meg Zágráb Nándor politikai szélhámos és a hozzá közel állók „ munkásságával „ kapcsolatban. A választási kampányban Volner János volt a jelöltjük, mint országgyűlési képviselő, és belügyminisztert szerettek volna belőle csinálni… Most azonban, miután Volner kivonult a Jobbikból, azt hazudják, hogy nem is támogatták. Zágráb azzal házal, hogy csak a csatronaügyben kértek segítséget Volner Jánostól, de ez ordas nagy hazugság. Most pánikolni kezdett, a nagykőrösi baloldalt is zaklatja, próbál híveket szerezni, de ez egyre kisebb sikerrel megy neki.

 

LV

 

Fenti kép: Zágráb Jobbikos kiadványa, melyben még Volnert támogatták.

Ma már tagadják, nevét sem ejtik ki.

Szégyen!


 

Szavazásunk végeredménye Zágrábról az alábbi lett:

 

 

Példa erre az alábbi olvasói levél is, melyet teljes terjedelmében változtatás nélkül teszünk közzé:

 

„ Az a gond, hogy az egykor jól hangzó Jobb Nagykőrösért civil szervezetet is magával rántotta Zágráb Nándor és „ csapata „  Pánik hangulatban van Zágráb, mert az utolsó lehetősége a jövő nyár. Rossz helyre kopogtatott be. Én már akkor figyelmeztettem. Olyan pártnak a szekerét tolja, ami szűk körben tudott volt, hogy elbukásra van ítélve. Még mindig nem látja be, pedig távozott a "főnöke".  Azt hiszik még ketten, az ész meg a kéz, hogy maguknak tulajdonított ügymenetekkel megfűzik a lakosságot. A lakosság ilyen szempontból hálátlan. Ha Én adtam volna az ügymenetet, akkor is elfogadták volna. Nem az észhez és a kézhez ragaszkodnak páran, hanem a történésekhez. Minden áron valahova tartozás élteti őket. Majd ők is belátják, hogy rossz úton járnak.

 

Szép lassan elmúlnak. Törpe párttá válnak, és eltűnnek a süllyesztőben. Az igaz, hogy az országos vezetőség marad, ők osztoznak a 2, 7 milliárd forinton. Ha az elmúlt időszakban tanúsított programjuk és cselekedeteik után szóba áll velük valamelyik párt vagy mozgalom, az megnézheti majd a helyi tündöklésüket. Épp ideje, hogy nyugalomba vonuljanak, és élvezzék a jelenlegi életüket. Ha nem tudnak boldogulni, akkor üljenek le, gondolkozzanak el, hogy vajon miért? Üdvözlöm a lakosság véleményét, ilyen temperamentummal nincs helye senkinek a helyi közéletben. ISTEN ÓVJA TŐLÜK A VÁROST. Menjenek Karácsondra, ott majd sikeresek lesznek.