Olvasónk: Ha ezek bejönnek, a magyar embereknek vége!

Az alábbiakban Olvasónk levelét tesszem közzé, teljes terjedelmében, változtatás nélkül: 

Én csak egyet látok. A legfontosabb az, hogy ne engedjék be a migránsokat, a Fideszen kívül mindenki beengedné, ezt már elmondták a Jobbik is meg mindenki más. Én 10 évet voltam kint németben, az utolsó 2 év nagyon brutális volt, mióta a migránsok jöttek. Aki már 50 éve ott volt, még az sem tudott integrálódni, és az sem, aki már oda született. Ha ezek bejönnek, a magyar embereknek vége. Magyarország nincs erre felkészülve. Egy hetet töltsön bármelyik jobbikos érzelmű a müncheni főpályaudvaron és a közelében. Máshogy látná a dolgokat.

Én másfél évig ott dolgoztam minden nap, építkeztünk, egy hotelt építettünk. Török volt a tulaj, és mondta, hogy örüljünk, mert itt tuti nem kapunk semmilyen ellenőrzést, a rendőrök évekig nem csináltak semmit, a migránsok 20-30- asával gyülekeztek minden reggel. Aztán kb 1 év után miután eszméltek a rendőrök, minden reggel vitték el őket. A nyílt utcára sz@rtak, nem hiszem el, ha nem magam látom, reggelente az építési területen használt koton, fecskendő, emberi ürülékhegyek voltak. Napi balhé és verekedés, ordibálás, délutánonként nyitott ablakon keresztül üvöltöttek a muszlimok úgy imádkoztak.

 

A magyar emberek ne akarjanak átélni egy komolyabb pánikot. Én kint voltam pont a családommal amikor az Olimpiában volt a lövöldözés, 10 km- re voltunk, vásároltunk nem volt térerőnk. Mikor kiértünk, akkor jöttünk rá hogy baj van, vagy 100 nem fogadott hívás, egy ember sem volt az utcán. Csak szirénázó autók. Bementünk a Lidlbe és négyen voltunk benn összesen a pénztárossal együtt, és ez ugye nem igazi terrortámadás volt. Hozzáteszem, szerencse volt, hogy mi akkor nem ott voltunk mert ez pénteken volt. Nekünk meg szombaton délután kellett volna mennünk pont oda, időpontra az Apple-hez. Szóval ez nem egyszerű Azóta a feleségem nem mer kimenni Németországba!

Olvasónk inkább hazaköltözött....

Címke: