Nagykőrösön valóban érdemes vállalkozni! A GYROS PONT után megnyílt a PIZZA PONT!

Mintegy egy éve számoltunk be róla, hogy a Széchenyi téren a KÖVA – KOM Nonprofit Zrt. egyik pavilonját nagykőrösi fiatalok bérelték ki, és megnyitották a GYROS PONT-ot.

 

 

A sztori tovább folytatódik, hiszen az első üzlet sikerét látva, a folyamatos fejlesztéseknek és vásárlói igényeknek megfelelően Barabás Dávid és társai még egy pavilont kibéreltek a Széchenyi téren, és pár hete megnyitották a PIZZA PONTOT, mely máris nagy sikert arat a vásárlók körében. Dávid, és társa, Barát Gergely büszkén mutatják be az új vendéglátóhelyet. Gergelynek sok éves tapasztalata van pizzaszakácsként, neves, forgalmas helyen dolgozott a Balatonon, ugyanúgy, mint Molnár Zoltán, aki szintén erősíti a csapatot. A „pizza pontos fiúk” lapunknak elmondták, hogy folyamatos akciókkal készülnek, így hamarosan páros pizza menü is kapható lesz, melynek ára üdítővel együtt 1990 Ft, a déli menüben pedig egy pizza, egy üdítővel már 990 Ft-tól kapható náluk. Nem csak az ár nagyon kedvező, hanem az adag is, mely egy 30 cm átmérőjű, gazdag feltéttel kínált, isteni tésztából készült ropogós pizzát takar.

 

„Nagyon örülünk, hogy módunk és lehetőségünk volt újabb vendéglátóhelyet nyitnunk, melyet vásárlóinknak köszönhetünk! „- mondta el Barabás Dávid, akitől azt is megtudhattuk, hogy különleges, minőségi olasz és görög alapanyagokból készülnek a pizzák náluk, mely megkülönbözteti őket mások termékeitől. „Hagyományos olasz pizzát kínálunk, melybe nem csak a szaktudásunkat, a kiváló alapanyagokat, de a szívünket és lelkünket is beleadjuk! Természetesen házhoz is szállítunk. Tervezzük, hogy később családi méretű pizza is szerepelni fog kínálatunkban.

 

 

 

Helyben és a futárnál is lehet fizetni, de nem csak készpénzzel, ugyanis bankkártyát, SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadunk!

Sok szeretettel várjuk vásárlóinkat, próbálják ki, kóstolják meg finom pizzáinkat a Széchenyi tér harmadik pavilonjában!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/pizzapontnagykoros/ .

Nyitva: hétköznap 11.30 - 22.00, szombat 12.00- 23.00, vasárnap 15.00-22.00.

Telefon: (30) 683 4105”

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is kívánunk a „pizza pontos fiúknak” sok vásárlót, további üzleti sikereket!

Lőrinczy Veronika

 

Címke: