Nagykőrösnek fontosak az „iparosok” – Kitüntetések a közgyűlésen

Április 27-én került sor a Nagykőrös és Vidéke Ipartestület éves közgyűlésére, melyen Dr. Körtvélyesi Attila Nagykőrös Város alpolgármestere is részt vett, és köszöntötte a jelen lévő tagokat, akik ezen jeles eseményen szép számmal jelen voltak.

„Alkossunk, mert alkotni nem csak festményt lehet, hanem az is az, ha elkészül egy ház, elkészül egy frizura, vagy elkészül egy szép ruha. Ez ugyanúgy alkotás, és ugyanúgy annak, akinek készült, a legfontosabb, és a legnagyobb értékkel fog bírni. Ezt Önök érték el, akik végzik a munkájukat. Én szeretném megköszönni a Város nevében, további sok erőt és egészséget kívánok, mindannyiuknak, és magának az egyesületnek is. További nagyon sok kellemes, együtt eltöltött percet kívánok a továbbiakban is.” – mondta Nagykőrös Város alpolgármestere, Dr. Körtvélyesi Attila

 

Képgaléria IDE kattintva!


A rendezvényen kitüntető címek átadására is sor került. Az alpolgármester a városvezetés nevében szintén ajándékokkal kedveskedett a nagykőrösi iparosoknak. Szerkesztőségünk és Olvasóink, valamint Nagykőrös Város lakossága nevében mi is szeretettel gratulálunk a kitüntetésekben részesített ipartestületi tagoknak:

Papp László kereskedő, 15 éves tagságáért

Szűcs Istvánné 25 éves tagságáért

Cziriák László kőművesmester 25 éves tagságáért

Sziládi Ambrusné Kerékpár műszerész 25 éves pártoló tagságáért

Forgács László fuvarozó 30 éves tagságáért

Podhorszki Sándor üvegesmester 35 éves tagságáért

Juhász István kovácsmester 40 éves tagságáért

Varga Irén fényképészmester a Nagykőrös és Vidéke Ipartestület elnökségében végzett önzetlen munkájáért

Lőrinczy Veronika

 

 

 

 

Címke: