Nagykőrösi lehet az Ország tortája

Marsa Éva Heléna a nagykőrösi Vanilia Gelarto Cukrászda tulajdonosa, cukrásza hatalmas sikert ért el az igazán rangos Sirha Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca Szakkiállításon Budapesten, ahol az általa készített műremeket beválasztotta a szakmai zsűri az ország első hat legjobb tortája közé. Az Országtorta 2018 versenyen a Velemi Vaníliás Gesztenye torta hatalmas sikert aratott, és arra is esélyes lett, hogy az Ország tortája lehessen ebben az évben.

„ Az, hogy kimondták a nevemet, és a Velemi Vaníliás Gesztenye elhangzott, még most is olyan hihetetlen számomra. Majdnem sírva fakadtam az örömtől. Csodálatos érzés volt együtt fotózkodni a döntős tortákkal, kollégákkal, nagyon boldog voltam, hogy én is közöttük lehetek. Elszorult szívvel csak arra tudtam gondolni, hogy érdemes kitartani az álmok mellett. 

Dolgozni, időt- energiát nem sajnálni! Köszönet mindenkinek aki mellettem van, és segíti a munkámat, drukkol a következő fordulóhoz, ahol minden eldől.”-  írta Nagykőrös kiváló cukrásza facebookos bejegyzésében.

Olvasóink, szerkesztőségünk és Nagykőrös Város lakossága nevében is sok szeretettel gratulálunk, és kívánunk további szép sikereket!

LV

 

Címke: