Nagy volt az öröm a TIBIKER-ben: Ismét ajándékutalványokkal kedveskedtek a rászoruló családoknak

A TIBIKER nagykőrösi üzletében immár évek óta tradíció, hogy a vásárlók ajánlásai alapján megajándékoznak rászoruló családokat. Ebben a hónapban is két boldog anyuka vehetett át gyermekeivel közösen 10- 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt, melyet alapvető élelmiszerek vásárlására fordítanak.

 

Godó Szilvia lánya, Adrienn lapunknak elmondta, hogy gyakran vásárolnak itt, közel laknak. „Minden nap jövünk szinte, mindent itt veszünk meg, ami kell a főznivalóhoz. ”Az édesanya lapunknak elmondta, hogy nagyon örülnek a nyereménynek, mert ez nagy segítség. „Beosztjuk az utalványokat, főznivalót veszünk majd. Másoknak is nagyon jó szívvel ajánljuk ezt a boltot, itt minden kapható. Aki ismeri a TIBIKER-t az tudja, hogy nagyon jó!”

 

Farkas Julianna kétgyermekes anyuka lánya, Alexandra szakácsnak tanul, fia Krisztián festőnek. „Rendszeresen vásárlunk itt, mindenfélét veszünk itt, a hús kiváló! A lányom is szokott már főzőcskézni otthon, isteni húslevest készít. Nagyon örültünk, hogy nyertünk! Köszönjük! Jók az árak itt, kedvesek a kiszolgálók, mindenki ismer már bennünket. Ez egy igazi családias bolt!”- mondta el lapunknak Julianna.

 

LV

 

Címke: