Migránspárti politikusokkal akar tárgyalni Zágráb Nándor Brüsszelben!- Nagykőrösre is betelepítenék a migránsokat?

Mint ahogyan lapunk azt megírta, Zágráb Nándor, a Jobbik nagykőrösi elnöke Brüsszelbe utazik. Ott tárgyalni kíván az MSZP, DK, Momentum EP képviselőivel.

 

Zágráb Nándor napok óta nem tagadja, hogy a tárgyalások során porondon lesz a migránsok betelepítése. Az Európai Parlamentben lévő ellenzéki pártok képviselői támogatják az EU migrációs politikáját, mely szerint befogadnák őket Magyarország területére.

 

Az MSZP-s Ujhelyi István, aki László Ferenc helyi MSZP elnök jó barátja, már leszerepelt mind Nagykőrösön, mind országos szinten, amikor elfogadta és támogatta a Sargentini jelentést. Vele is tárgyalni kíván Zágráb Nándor. Ujhelyi Istvánt országszerte hazaárulónak nevezik, sőt még a hazánkat a bevándorlóktól védő kerítést is lebontaná az országos híradások szerint.


A gyurcsányista, DK-s Varju Lászlóval közösen tartott fórumot a közelmúltban Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök. Itt Zágráb arra kérte meg Varju Lászlót, hogy segítsen neki abban, hogy találkozhasson a DK EP képviselőivel.

 

Így többek között Gyurcsány Ferenc feleségével, Dobrev Klárával is, aki az egyik legkíméletlenebb migránspárti hazai politikus, és mindenképpen azért harcol, hogy lebontsák a déli határszakaszt védő kerítést. A Magyar Nemzet írása szerint:  „Dobrev Kláráék nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillérrel is hozzájáruljon a magyar határvédelem költségeihez. Gyurcsány felesége ott ül az Európai Parlamentben, és Magyarország ellen áskálódik. A bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést, ki akarják iktatni a magyar határvédelmet, miközben migránskvótát akarnak, és öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezeteknek.

Na, többek között ezen politikusokkal akar Zágráb Nándor tárgyalni Brüsszelben!

 

BK- Véleménycikk