Mert adni jó….

A Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete több, mint 24 éve azért tesz, hogy a Nagykőrös és környékén élő nagycsaládosokat segítse, tovább vigye és népszerűsítse a hagyományos családi modellt, sok-sok érdekes és tanulságos programjaival szebbé és színesebbé tegye a tagcsaládok életét.

Ebben a nehéz, de nemes feladatban szerencsére partnerekre is talál, akik támogatásukkal segítik a programok megvalósítását, a családok támogatását.

Ezeket a támogatásokat és segítséget köszönte meg a  Nagycsaládosok Országos Egyesülete is ez évi  közgyűlésén, ahol sor került a támogatók és önkéntes segítők munkájának elismerésére.

Sok-sok évi önkéntes vezető munkájuk elismeréseként Hűség-díjat kaptak Torma Pál és Tormáné Zöldi Szilvia, NOE-díjat Fanczal István.

Arany Bölcső-díjat adtak át a Bonduelle, Ezüst Bölcső-díjat a Nagyi Süti képviselőjének a hosszú évek óta tartó folyamatos támogatásuk elismeréseként.

Elismerő Oklevelet Vincze Balázsné vehetett át sok évi önkéntes segítő munkájáért.

Gratulálunk a díjazottaknak és bízunk benne, hogy még nagyon sokáig számíthat a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete támogatásukra, hogy segítségükkel továbbra is segíthessék a nagykőrösi és környékbeli nagycsaládosokat!

Köszönjük!

 

Címke: