Manipulálhatták a tisztújítást a Jobbikban! Csaláshoz asszisztált Zágráb Nándor?

Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök, választókerületi vezető tavasszal nagy mellénnyel pózolt a Jobbik országos tisztújító kongresszusán, még szelfizett is! A Nagy Tanári Kar előtt villogott küldöttigazolványával. Mára megjelent az országos hír arról, hogy ezt a kongresszust, melyen Zágráb büszkén villogott, manipulálhatták!

 

Csaláshoz asszisztált Zágráb Nándor? 


 

 

 

Előre megrendezett színjáték lehetett a Jobbik májusi tisztújító kongresszusa, ahol az elnöknek megválasztott, egykori skinhead Sneider Tamás mellett a befutó alelnökök sorrendjét is előre lehetett tudni – derül ki abból a hangfelvételből, melyet a Hír TV hozott nyilvánosságra hétfőn. Ezen Szávay István, a parlamenti mandátumáról éppen tegnap lemondott jobbikos képviselő azt mondja: „Volner, Z. Kárpát, Apáti, Hegedűs, Stummer, Bana, ez lesz a sorrend.” Vagyis Szávay már órákkal a szavazás előtt megmondta, hogy a kongresszuson indult 14 jelöltből őket választja meg a küldöttség.

 

 

 

A felvételen a párttársai körében arról is beszél Szávay, hogy két hete „ezért az eredményért” dolgozik, így „tűpontosan” belőtte, hogy mi lesz. Arra a kérdésre, hogy lehet ezt tűpontosan belőni, a volt képviselő úgy felelt: „Úgy, hogy k…a sok telefont intéztem.” A kétkedő politikustársnak hozzáteszi: fix, hogy ez lesz az eredmény, „hidd már el”. Még azt is előre megmondta, hogy százalékos arányban ki mekkora támogatást fog kapni, és a számok többé-kevésbé beigazolódtak. Ismert, a párt tavaszi elnökválasztása igen szoros eredménnyel végződött, a Vona Gáborhoz hű Sneider Tamás–Gyöngyösi Márton páros 54-46 százalék arányban győzött Toroczkai Lászlóval és Dúró Dórával szemben. IDE kattintva olvasható a teljes cikk minderről

Képek: Zágráb Nándor facebook