László Ferenc kőrösi MSZP elnök vajon kenyérbe sütött reszelőt is visz a börtönbe a sok milliárdos adócsalással vádolt ügyvédjének?

László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök a mai napig aktív kapcsolatot ápol a több, mint 6 milliárdos adócsalás miatt eljárás alatt álló Czeglédy Csabával. Czeglédy László Ferenc és Gyurcsány Ferenc ügyvédje is volt, egészen addig, míg Czeglédy meg nem bukott. Bilincsben vitték el az ügyvédet, és előzetesben is ült. Czeglédy kilenc tettestársa már beismerő vallomást tett, erről lapunk is beszámolt. Egy országos hírt osztottunk meg csupán ezzel kapcsolatban, de már ez is elég volt ahhoz, hogy László Ferenc berágjon.

 

Cikkünket megosztotta, majd jött pár komment. Az csak a hab a tortán, hogy Nagykőrös volt rendőrkapitánya elmebetegnek nevez azért, mert meg „ merészeltem „ osztani egy cikket, mely egy több, mint 6 milliárdos adócsalóval, László volt ügyvédjével foglalkozik. Maga a torta az, hogy Czeglédy Csaba, aki nagy pácban van a sokmilliárdos adócsalás miatt, szintén bekommentelt László Ferenchez. Ezek szerint a mai napig igazán aktív kapcsolatot ápol egymással Czeglédy és László. Már maga az a tény, hogy László Ferenc képes volt megosztani hőbörögve cikkünket, azt jelzi, hogy védelmezi Czeglédy Csabát, aki vélhetően börtönben végzi majd, mert a vád szerint az ügyvéd politikust azzal vádolják, hogy olyan diákmunkára irányuló számlázási láncolatot épített fel és működtetett amelynek célja az adóelkerülés volt.

 

A bűnszervezetet 2011 és 2017 között személyesen illetve néhány esetben közvetítőkön keresztül irányította. A láncolat alsó szintjén iskolaszövetkezetek, középső szintjén ténylegesen gazdasági tevékenységet nem, csak átszámlázást végző gazdasági társaságok, míg a legfelső szintjén Czeglédy munkaerőkölcsönző cége a Humán Operátor Zrt. állt. Az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve személyi jövedelem adót vagy be sem vallották, vagy ha bevallási kötelezettségüknek eleget is tettek, meg nem fizették. 

 

 

A hat év alatt összesen 6 milliárd 215 millió 705 ezer forintot csaltak el. 


Tavalyi cikkünk László Ferenc ügyvédjéről IDE kattintva


Milyen erkölcsi fertőben lehet a kőrösi MSZP elnök, ha véd egy olyan ügyvédet, aki több, mint 6 milliárddal sáros az állam felé? Ez az ember védte és mosdatta Lászlót a perekben? Vajon miket tudhat László Ferencről Czeglédy Csaba, és mit tudhat Czeglédy Lászlóról, ami miatt a mai napig aktív kapcsolatban vannak egymással? A börtönből is írogatott-e, írogat-e majd Czeglédy László Ferencnek?

 

Vajon most ki lehet László Ferenc ügyvédje? Bízzunk benne, hogy László Ferenc kőrösi MSZP elnök ezért mégsem visz kenyérbe sütött reszelőt a börtönbe a sok milliárdos adócsalással vádolt ügyvédjének….

 

LV

 

Címke: