Kustár Tamás Balázs szerint a Víziközmű Társulat elnöke a felelős

Kustár Tamás Balázs települési képviselő 11 éve ül küldöttként a Nagykőrösi Víziközmű Társulatban, ám ezen idő alatt érdemi javaslatot, kritikát nem fogalmazott meg annak működésével kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az alakuló ülést is levezénylő Kustár szerint minden rendben volt a társulatnál ezekben az években. Mostanában azonban érdekes módon azt a szervezetet támadja, melyben ő maga is elméletileg a lakosságot képviseli, és szavazati joga is van.  A legutóbbi képviselő- testületi ülésen Kustár Tamás nemes egyszerűséggel a Víziközmű Társulat működésével kapcsolatban „rákente„  a felelősséget az Intéző Bizottság elnökére. Konkrétan így fogalmazott Kustár Tamás Balázs: „A valós döntéseket az Intéző Bizottság hozta meg, melynek elnöke … Körtvélyesi Sándor. „

 

Dr. Czira Szabolcs polgármester a képviselő- testület ülésén figyelmeztette arra Kustár Tamás Balázst, hogy küldöttként és alpolgármesterként is éveken keresztül bent ült a Víziközmű Társulatban. A polgármester felszólította Kustárt, hogy a lakosság érdekében járjon el, és ne a politikai haszonszerzés legyen Kustár célja.

 

„11 éven keresztül megtehette volna az észrevételeket!

Ha úgy látta, hogy az Intéző Bizottsággal, annak elnökével

probléma van, azon csodálkozom,

hogy miért nem tett eddig javaslatot! „- mondta dr. Czira Szabolcs, és megkérte Kustárt, hogy hagyja abba az alaptalan vádaskodást.

 

LV