Kustár és a kutyasz@r újratöltve?

Kustár Tamás Balázs független képviselő szinte pontosan 3 évvel ezelőtt, szintén a Képviselő-testületi ülésen hozta fel, hogy ismeretlen személyek rendszeresen helyeznek el a házánál „ 2-3-4-5 kilós kiszerelésben, nejlonban kutyaürüléket”, erről ide kattintva olvashat.

Úgy tűnik a kutya visszatérő elem Kustár Tamás Balázsnál, most a polgármestert kísérő "pitbullokról" értekezett napirend előtti felszólalásában, egyből mélypontra juttatva az ülés színvonalát. Tornyi Béla Ernőnek (JOBBIK) nagyon tetszett Kustár felszólalása, látszott az arcán, hogy elsőre megértette.- olvasható videoval az Önkormányzati Hírek facebook oldalán. A  felvételt a pitbullozásról IDE kattintva tekinthetik meg.

 

 

Azt nem lehet tudni, hogy honnan értesült Kustár Tamás Balázs arról, hogy Nagykőrös Város polgármestere kikkel is érkezett a rendezvényre, hiszen ő maga éppen egy zárt helyen egyeztetett többed magával.

 

 

 

Érdekes módon Kustáron kívül SENKI nem észlelte, hogy kutyák, pontosan pitbullok érkeztek volna az általa emlegetett rendezvényre. Mint ahogyan a mai napig nem derült ki, hogy Kustár honnan tudja, hogy a házához elhelyezett zacskós kutyagumi súlya pontosan 2-3-4-5 kilós. Megmérte? Bevizsgáltatta? Egy biztos: Kustárnak a jelek szerint kutyafóbiája van... Várjuk a következő kutyusos sztoriját " epekedve ". 

L V