Kriston intim torna: Tegyen Ön is egészségéért, szépségéért!

 

Kedves egészségtudatos és életminőség változásra vágyó nők!

 

 

Mindenkit várok a Kriston Intim Tornára, akik szeretnének tenni INTIM EGÉSZSÉGÜKért GYÓGYSZER-, MŰTÉT- ÉS ESZKÖZMENTESEN. 12 óra után valódi tudással felvértezve mindenki otthon tudja végezni a gyakorlatokat, amit egyénre szabottan állítok össze. A hatékonyságot egy különleges, rendszeres gyakorlást segítő hanganyag is biztosítja.


A torna hatására az ARANYÉR visszahúzódik, a MENSTRUÁCIÓS GÖRCS oldódik, megszüntethető az INKONTINENCIA, a gyulladások, a SZÉKREKEDÉS, a gyakori vizelési inger, A HÜVELY, VÉGBÉL, HÚGYCSŐ edzetté, erőssé, lazíthatóvá válik, és fiatalossá tornázható az altest.

A torna 100%-os biztonsággal megtanulható időskorban, várandósan is, mindenki a rejtett izmok erejét, gyorsaságát és állóképességét fejleszti.

A mozgás jelentős változáshoz segít a párkapcsolat intim óráit, helyreállítja a vizelet és szél-, székletmegtartási gondokat, fokozza a TERMÉKENYSÉGET, hatással van a MEGFOGANÁSRA, javítja a nemi hormonok termelődését, könnyebbé teszi a SZÜLÉST és megemeli a HÓLYAGOT, a MÉHET és a VÉGBELET.

 

 

Praktikus szervvédő szokásrendszerrel felvértezve térsz haza. Ráadásként újfajta nézőpontot kínálok a nőiséged szemlélésére, amivel megváltoztathatsz olyan negatív érzelmek, mint szégyen, bűntudat, félelem, fájdalom, aggódás, harag, düh. Ezt a különleges eszközrendszert Kriston Andrea fejlesztette ki 1986-ban, és most én Kotlárné Bíró Ágnes Kriston tréner adom át neked. 

 

TANFOLYAM IDEJE: 2019. szeptember 4-11-18-án 17-21-ig mind a három alkalommal.

 

A 3 alkalmas 12 órás tanfolyam ÁRA: 30.000,- Ft

 

PÁROS KEDVEZMÉNY: amennyiben további résztvevőt hozol magaddal, 10% kedvezményben részesültök MINDKETTEN, így 27.000-27.000-Ft-ba kerül. 

 

JELENTKEZÉS a tanfolyamra szeptember 3-ig ezen az e-mail címén lehetséges: agnesbiro.kit@gmail.com.

 

A jelentkezés 15.000.-Ft előleg átutalásával válik véglegessé: Kotlárné Bíró Ágnes 11773425-04448846 számlájára.

 

ÉRDEKLŐDNI ezen a telefonszámon lehet: 0630-456-3168

 

 HELYSZÍN: Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ

Igényes szép helyen zajlik a tanfolyam. A tornához matracot, párnát, plédet biztosítok. Kényelmes ruházatban célszerű tornázni.

 

A foglalkozás kiscsoportos, MAXIMUM 15 FŐ ezért érdemes hamar lefoglalni a helyed.

 

Várlak szeretettel

 

Kotlárné Bíró Ágnes

 

 

Címke: