Kriston intim torna Nagykőrösön decemberben! Tegyen Ön is intim egészségéért!

A Kriston Intim Tornára egészségtudatos és életminőség változásra vágyó nőket várok, akik szeretnének tenni intim egészségükért gyógyszer-, műtét- és eszközmentesen. 12 óra után valódi tudással felvértezve mindenki otthon tudja végezni a gyakorlatokat, amit egyénre szabottan állítok össze. A hatékonyságot egy különleges, rendszeres gyakorlást segítő hanganyag is biztosítja.


A torna hatására az aranyér visszahúzódik, a menstruációs görcs oldódik, megszüntethető az inkontinencia, a gyulladások, a székrekedés, a gyakori vizelési inger és fiatalossá tornázható az altest.

 

A torna 100%-os biztonsággal megtanulható időskorban, várandósan is, mindenki a rejtett izmok erejét, gyorsaságát és állóképességét fejleszti.

A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet és szél-, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, hatással van a megfoganásra, javítja a nemi hormonok termelődését, könnyebbé teszi a szülést és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet.

 


Praktikus szervvédő szokásrendszerrel felvértezve térsz haza. Ráadásként újfajta nézőpontot kínálok a nőiséged szemlélésére, amivel megváltoztathatsz olyan negatív érzelmek, mint szégyen, bűntudat, félelem, fájdalom, aggódás, harag, düh. Ezt a különleges eszközrendszert Kriston Andrea fejlesztette ki 1986-ban, és most én Kotlárné Bíró Ágnes Kriston tréner adom át neked.

 

TANFOLYAM IDEJE: 2019. augusztus 21-22-27. 17.00-21.00-ig mindegyik napon.

 

A 3 alkalmas 12 órás tanfolyam ára: 30.000,- Ft

PÁROS KEDVEZMÉNY: amennyiben további résztvevőt hozol magaddal, 10% kedvezményben részesültök MINDKETTEN, így 27.000-27.000-Ft-ba kerül.

 

JELENTKEZÉS a tanfolyamra augusztus 20-ig ezen az e-mail címén lehetséges: agnesbiro.kit@gmail.com.

A jelentkezés 15.000.-Ft előleg átutalásával válik véglegessé: Kotlárné Bíró Ágnes 11773425-04448846 számlájára.

ÉRDEKLŐDNI ezen a telefonszámon lehet: 0630-456-3168

 

HELYSZÍN: Ceglédi Kaszinó (Felház utca 62.)

Igényes szép helyen zajlik a tanfolyam. A tornához matracot, párnát biztosítok, plédet érdemes hozni. Kényelmes ruházatban célszerű tornázni.

 

A foglalkozás kiscsoportos, maximum 15 fő, ezért érdemes hamar lefoglalni a helyed.

Várlak szeretettel

Kotlárné Bíró Ágnes

 

Címke: