Ki hisz ezek után Ábraháméknak?

Illusztráció

Képünkön a jelek szerint mára teljesen viselkedészavarossá vált Dr. Ábrahám Tibor, egy képviselő- testületi ülésen. Mellette lánya a " bitófás " Edit, aki a hírek szerint el is " menekült " már Nagykőrösről. Munkahelye is más körzetben van.

Mint lapunk arról több alkalommal is beszámolt, Dr. Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke még augusztusban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a rendőrségen. Azt állította, hogy őt valaki fényes nappal az utcán, dél körül, a Nagypostánál egy fekete Mercedes autóból egy maroklőfegyverrel megfenyegette. Az ismeretlen férfi Ábrahám elmondása szerint többször úgy csinált, mintha rá akarna lőni. Ábrahám ezek után nem rohant a rendőrségre, hanem csak másnap jelentette be az esetet. Ennek megtörténte után ez az egész zavaros ügy több héttel később került csak nyilvánosságra. Maga Ábrahám Tibor írt belőle cikket.

Talán nem véletlenül akkor tette meg mindezt, amikor lánya csúfosan elhíresült egy bitófás kijelentéséről. Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, Ábrahám Edit olyan tartalmú kommentet írt, mely szerint bitófán fog lógni több nagykőrösi lakos, köztük maga a polgármester is. Ebből országos botrány kerekedett. Ennek kellős közepén jött elő Ábrahám Tibor azzal, hogy egy hónappal azelőtt őt meg megfenyegették fegyverrel.

A rendőrség hivatalos, szűkszavú közleményt adott ki a tárgyban lapunk kérdésére válaszolva. Ezen a héten kiderült, hogy a rendőrség már tavaly december 11-én lezárta a nyomozást. Tehát minden bizonnyal nem is volt semmiféle fegyveres fenyegetés.  Ábrahám, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke úgy tűnik, hogy nem volt képes bizonyítani, hogy fegyverrel kattintgattak volna rá.  Arra a rendőrség szóvivője nem adott választ a NagykőrösMA portálnak, hogy ezen ügy bármilyen egyéb formában, például bírósági szakban folytatódna-e. Akkor ezek szerint KAMU volt az, hogy Ábrahám Tibort fegyverrel bárki is megfenyegette? Nem csodálnánk ha ez végképp bizonyosságot nyerne, mint ahogyan sok más, hozzá köthető dologról is kiderült, hogy KAMU, azaz jó nagy hazugság.

Ezek után joggal merülhet fel a kérdés: Ki hisz még Ábrahámnak, Zágrábnak, vagy az általujk támogatott Jobbiknak és Volner Jánosnak?

Hivtalos rendőrségi válasz, szó szerinti idézet:
Tájékoztatom, hogy az ön által kérdezett ügyben a Nagykőrösi Rendőrkapitányság 2017. december 11-én megszüntette a nyomozást.  Az eljárás részleteiről nem áll módomban tájékoztatást adni.

Tisztelettel:
András Tamás r. őrnagy
mb. sajtószóvivő

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

LV

Címke: