Kerékpárra fel!

A közelmúltban új helyre költözött a GEPARD Kerékpár és Sportbolt. Nagykőrösön a Kecskeméti u- Encsi u sarkán várják vásárlóikat, kibővített, remek minőségű árukínálattal és kerékpárszervizzel. Kenyeres Dénes üzletvezető büszkén mutatja be a boltot, ahol valóban minden megtalálható, ami a kerékpározással összefügg. A vállalkozás 2011-ben alakult, és a korábbi helyen, a Kossuth Lajos utcában lévő bolt is azért jött létre, hogy a térségi sportéletet kiszolgálják, beleértve a tömegsportot és a versenykategóriát is.  Úgy gondolja, hogy a vállalkozás sikerességének egyik fontos eleme a megújulás, a kínálat bővítés, mindehhez nagyobb térre volt szükség, mert „ kinőtték „ a korábbi helyiséget.


Képgaléria IDE kattintva

 

Szinte minden ismertebb márka, így például a hazai gyártású Csepel, Neuzer, Gepida is megtalálható az új üzlet széles választékában, ahol elektromos kerékpárokat is kínálnak. A legkisebb méretű gyermekkerékpároktól kezdve a legkiválóbb utcai bringákon át, a sportkerékpárokig minden kapható, illetve megrendelhető. Lehetetlen kérést nem ismernek, igyekeznek kielégíteni minden igényt.

Nagy választékban kaphatók a kerékpározáshoz ma már nélkülözhetetlen kiegészítő termékek is. Kenyeres Dénes lapunknak elmondta, hogy ezek egyik- másik, akár életet is menthet, hiszen egy láthatósági mellény a külterületen, vagy a megfelelő világítás, prizmák, a kerékpárral közlekedők életét is megmenthetik, különösen szélsőséges látási viszonyok esetén. Persze a jól működő fék is elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez, csakúgy, mint a gyerekeknél a védőfelszerelés használata. Ezek ugyan csak pár ezres tételek, de a testi épségünk megóvásához és a balesetek elkerüléséhez nagyon fontosak lehetnek.

Vannak, akiket a mindennapi közlekedésben segít a kerékpár, de vannak akik az egészséges életmód miatt kerékpároznak így manapság megnőtt az igény a sportkerékpárok, országúti és túra biciklik irányában. A termékskála a boltban igazán széles, hiszen a kerékpárok mellett kínálnak gördeszkát, görkorcsolyákat, rollereket, küzdősport felszereléseket, ütős játékok felszereléseit, különféle sporteszközöket, valamint fitness- és kondigépeket is forgalmaznak. Az új üzlet adta lehetőséget kihasználva igyekeznek a kínálatot folyamatosan bővíteni az aktuális trendek és a mindennapos keresletnek megfelelően.

Ha Önök is szeretnének új kerékpárt, vagy sporteszközöket beszerezni, keressék fel a GEPARD Kerékpár- és Sportboltot. Széles termékskálával, remek minőséggel, kedves kiszolgálással, szervízszolgáltatással várják Önöket a Kecskeméti u- Encsi u sarkán.

Lőrinczy Veronika

 

 

Címke: