Judy lesz Nagykőrös vendége! Mindenkit sok szeretettel várnak!

2019. november 19-én a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ Szabó Károly Városi Könyvtárban folytatódik az Üzenet a könyvtárban – Juhász Nándor beszélgetős előadássorozata.  A sikeres estek következő vendége Judy a Groovehouse együttes énekesnője lesz.


Egy tragédia is rejthet magában ajándékot? Az élet olyan, mint egy hullámvasút, mely egyszer a magasba és utána pedig a mélybe száguld. Mindnyájan voltunk már nehéz helyzetben, talán az is előfordult, hogy kilátástalannak éreztük az életünket.


Judy történetének megismerése után másképp látjuk majd a világot és minden nem igazi vagy éppen valós problémánk új megvilágításba kerül.

2019. november 19-én Juhász Nándor beszélgető partnere Judy a Grovvehause énekesnője lesz, aki egy szörnyű autóbelest után kezdett új életet, új arccal és új szemléletmóddal. Igaz történetet hallhatunk egy lányról, aki újjászületett.


Az előadás a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ Szabó Károly Városi Könyvtárba lesz. A könyvtárba beiratkozó olvasók részére a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, a nem regisztrált olvasóknak 1000 forint. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők!