JUDO: KOCHAN JÓZSEF EGYETEMI BAJNOK

Ismét két helyszínen voltak érdekeltek a Kőrös Judo SE korosztályos versenyzői az elmúlt hétvégén. A serdülő B és junior B korosztály számára Győrben rendezték meg az országos bajnokságot csak fiúk számára. A nagykőrösiek közül ketten a juniorok között míg hatan a serdülők között léptek szőnyegre. Sajnos az éremszerzés egyik korosztályban sem sikerült.

 

Legtovább Budai Gábor jutott, aki három győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen végzett. Zsarnai Zsolt és M.Kiss József a hetedik, pontszerző helyen zártak. Kovács Péter, Fehér Erik, Balog Gergő, Barta Gábor és Török Csaba nem értek el helyezést. Vasárnap Budapesten rendezték meg az egyetemisták és főiskolások országos bajnokságát ahol Kochan József a Testnevelési Egyetem másodéves hallgatója a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Az előttünk álló hétvégén Horváth Luca lép szőnyegre a győri ifjúsági Európa Kupán, ahol egy pontszerző helyezés szép eredménynek számítani. Az egyesület továbbra is szeretettel várja a sportág iránt érdeklődőket a tanévkezdéssel egyidejűleg indult tanfolyamaira.

 

A Kinizsi Sportcentrumban a hét minden napján lehet jelentkezni 18 órától, míg a Kossuth Lajos Általános Iskolában minden hétfőn és szerdán 16 órától várják a gyerekeket.

                                                                                                                       KŐRÖS JUDO SE

 

Címke: