JUDO: EDZŐTÁBOR ÉS ALAPOZÁS

Rövid nyári szünetet követően július végén edzőtáborozással kezdték a felkészülést a Kőrös Judo SE versenyzői az őszi versenyszezonra.

A saját szervezésű edzőtábor helyszíne immár hetedik alakalommal Nagykőrös Város Önkormányzat Balatonakali tábora volt, mely már a kezdést megelőző hetekben gyakorlatilag ismét megtelt, hiszen a kőrösi sportolók mellett Tatáról, Mórahalomról és Homokmégyről is érkeztek versenyzők, így közösen készülhettek a második félév versenyeire. Az edzőtáborozás ebben az évben is remek hangulatban zajlott a szép környezetben. Természetesen a napi két edzés mellett más programokra is maradt idő, így nem maradhatott el a strandolás, a tábortűz és a bátorság próba sem. Az egyesület ezúton szeretné kifejezni köszönetét a lebonyolításban részt vevő szülőknek és a Nagykőrösi Szolgáltató Központ munkatársainak.

A tábort követően megkezdődtek a napi szintű edzések, ahol most még elsősorban az alapozó munka van előtérben. Szeptembertől ismét kezdődnek a versenyek emellett az egyesület két helyszínen várja majd a sportág iránt érdeklődőket. Az iskolai program keretében a tanév kezdetével a Kossuth Lajos Általános Iskolában valamint a Kinizsi Sportcentrumban.

                                                                                                    Kőrös Judo SE.     

 

Címke: