Jubileumi családi bál a Nagycsaládosoknál

A Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete megalakulásának 25. évfordulójára rendezett programsorozat befejező részét tartotta meg az Egyesület egy Jubileumi Családi Retro Bál keretében, ahol közel 200 fővel ünnepelték együtt a 25. évfordulót. A bálon köszöntőt mondott Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, és Rendek Ildikó, Régiós Vezető.

 

Képek még facebook oldalunkon IDE kattintva

 

A helyszínt és a finom vacsorát a Toldi Iskola biztosította. Családi táncos műsorral készültek az Egyesület tagcsaládjai. Mennyei finom tortával koronázták meg az estét, melyet a Házi Ízek Varázsa – Kordik Cukrászda készített el. Az est sztárvendégei a „3 Bohém Tenor” volt, akik csodálatos, humoros műsorral kápráztatták el a vendégeket.  Az Egyesület támogatóinak köszönhetően gazdag tombolanyeremények vártak a bálozókra, sok-sok gyermekjátékkal. A bál hajnalig tartó mulatsággal ért véget. Köszönjük a rendezvény támogatását Nagykőrös Város Önkormányzatának és a NOE-nak.

Köszönjük a tombola felajánlásokat támogatóinknak: Dr. Czira Szabolcs - Polgármester, Szabóné Irházi Zsuzsanna – önkormányzati képviselő, Pap-Agro Kft, Házi Ízek Varácsa – Kordik Cukrászda, Farkas Csaba és családja, Pap-Alkatrész Kft., Arany J. Kulturális Központ, TIBIKER, Mystic-Day – Cegléd, Stílus Divat, Fehér Irén – pedikür, masszőr, Danka Edit – Avon koordinátor, Nosztalgia Klub, Trend Cipő Bolt, Bonduelle, Família Papírbolt, Gömöri Ékszerbolt, Kőrös Áruház, Szolnoki úti Zöldség-Gyümölcs Bolt, Farkas Albertné – frissítő masszőr, ER-KE ZOOVILÁG, NNE, és az Egyesület tagcsaládjai.

 

Címke: