Ismét jó helyre kerültek a TIBIKER utalványai

Nagy volt megint az öröm a TIBIKER élelmiszerüzletben, ahol ebben a hónapban is a vásárlók jelölései alapján két rászoruló családot ajándékozott meg a bolt vezetősége 10- 10 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal. Lapunk a szerencsés nyertesekkel készített interjút.

Tóth Mihályné lapunknak elmondta, hogy a Kárpát utcában laknak, de minden nap itt vásárolnak. Az idős asszonynak ugyan nagyon fáj a lába, de akkor is nagyon szívesen jön el a boltba.  „Mindent itt veszünk meg, nagy a család. Nagyon aranyosak itt az eladók. Meg vagyunk elégedve a termékekkel, árakkal is! Nagyon családias ez a bolt.  Nagyon finom itt a kenyér, mi a formakenyeret vesszük itt. Remek a húsáru, mindent veszünk: tarját rántani valót, mikor mit. A töpörtyű az kimondottan nagyon jó. Nagyon örültünk, hogy nyertünk! Én megmondom őszintén, hogy nem akartam elhinni.  Nagy bevásárlás lesz az utalványból!”

 

Pozsák Csaba elmondta, hogy a Pálfájánál laknak, és gyakran vásárolnak itt. Húsféléket, zöldséget, fagyasztott termékeket vesznek itt. Egy gyermekünk van, a feleségemet „otthon hagytuk”. Meglepetés, hogy eljöttünk a kicsivel vásárolni. Húslevest és zöldséges rizst főz éppen otthon a feleségem. Húsfélét, zöldséget veszünk. Az akciók miatt szeretünk itt vásárolni, és mindig frissek az áruk. Az eladók már jól ismernek bennünket. Anyukának is viszünk haza finomságokat.”

 

Ha tehetik Önök is térjenek be a TIBIKER nagykőrösi üzletébe vásárolni, érdemes!

 

LV

 

Címke: