Ismét átveri az embereket Zágráb Nándor? Vigyázzanak mit és kinek írnak alá!

Zágráb Nándor aláírásgyűjtést szervez, teszi ezt nem először. A strand kinyitása ügyében házalnak „civilek”, akik a gyanútlan lakosnak azt mondják, hogy ez „nem politikai jellegű, ehhez semmi köze sincsen Zágráb Nándornak”. Pedig van. Ismét ő eszelte ki az „adatbeszerzést”, az úgynevezett aláírásgyűjtést, új akcióval. Most a strand ügye került porondra.

 

Alsó kép: Zágráb emberei letagadják, hogy Zágrábnak gyűjtenek, pedig ez a napnál is világosabb! Ó maga hirdeti félmeztelenül.

 

 

 

Korábban azért gyűjtögetett aláírásokat a Zágráb féle formáció, mert azt hazudták az embereknek, hogy csak az kapja vissza a csatornaberuházás maradványpénzét, aki aláír nekik. Sokan be is dőltek a kalandornak, aztán eljött az igazság pillanata: MINDEN ÉRINTETT – aki nem írt nekik alá, az is - visszakapta azt a 94 ezer forintot, ami jogosan visszajárt, és kilobbizott számukra a nagykőrösi városvezetés, élén Dr. Czira Szabolcs polgármesterrel. Azt nem lehet tudni, hogy mi lett azon aláírásoknak sorsa, melyeket Zágrábék összeszedtek, névvel címmel. Vajon hány másolat készült belőle? Visszatérve a strandra. Gyűjtenek, de, hogy mi a jogalapja ennek, azt nem tudjuk. Nevet címet kérnek.

 

Bízzunk benne, hogy nem azt mondják, hogy csak az pancsizhat majd az újranyitott strandon, és csak az mehet be oda, aki aláír nekik… Vigyázzanak tehát, mit írnak alá! Egy egészen biztos, ha kinyit újra a strand Nagykőrösön, akkor az NEM Zágráb Nándor és „elvtársai” miatt lesz. Mint ahogyan a csatornapénz sem azért járt vissza, mert Zágráb kitalálta, és elintézte. Alanyi jogon járt vissza, a jogszabály szerint. Mindenki döntse el, hogy egy félpucéron pózoló, ötvenes férfi, aki össze- vissza hazudozik, ígérget a lakosságnak, és agresszív módon üvöltve támad le embereket, és szinte minden választáson más pártot vagy szervezetet választ, mire alkalmas. Ősszel kiderül. A Zágráb féle aláírásgyűjtésre később visszatérünk!

 

Lőrinczy Veronika

 

Kép: facebook