Íme, ők a TIBIKER boldog nyertesei

Ez a hónap sem telhetett el anélkül, hogy TIBIKER élelmiszer áruházban ne sorsoltak volna az üzletvezető- tulajdonosok a rászoruló családok közt, a vásárlók ajánlásai alapján kétszer ötezer forint értékű vásárlási utalványt. Az egyik szerencsés nyertes Dobos Lászlóné és családja. Az anyuka elmondta, hogy egy hároméves kisgyermekük van, minden nap itt vásárolnak.

 

Különösen szeretik a kenyeret, pogácsát.  Messze laknak, de az óvoda itt van a közelben, ahova a kislány jár. „Itt minden megtalálható, friss áru, gyümölcs, és chips féleségek. Nekünk az árak is nagyon jók! Mi nagyon örültünk neki, hogy megnyertük! Jó helyen van közel van, az eladók is kedvesek.  Mindenkivel jóban vagyunk, családias a bolt. ” A kislány, Réka is bekapcsolódik a beszélgetésbe és boldogan mondja, szereti ezt a boltot, és „mindent” szoktak itt venni az anyukájával.


A másik szerencsés nyertes Juhász Nikolett. „Sokat járunk ide, Mindent szeretünk itt venni, a hústól kezdve a tésztáig. Egy kétéves gyermekem van. Nagy segítség, hogy kaptunk ilyen utalványt, nagyon örülünk neki! Élelmiszereket veszünk a nyereményen. Majdnem minden nap járunk ide.”

LV

 

 

Címke: