Ilyen még nem volt! Nagysikerű Zenész - és Vőfélytalálkozó Nagykőrösön

A Toldi Miklós Élelmiszeripari iskola aulájában rendezték meg Nagykőrösön első alkalommal azt a nagysikerű programot, melyre több, mint 400 vendég érkezett. Összesen 11 vőfély mutatkozott be a rendezvényen, köztük egy nagyon helyes kisfiú és egy hölgy is. Négy zenekar húzta a talpalávalót a lelkes közönségnek. A rendezvény fő szervezője Szabó László vőfély és Forgács Anett esküvőszervező voltak, a büfét Kovács Zoltán üzemeltette. Már az épület előtt várták a vendégeket a vőfélyek, és a zenekarok élőzenével, jó szóval. Az épületben pezsgővel köszöntötték az érkezőket, a rendezvényt a fő szervező, Szabó László nyitotta meg.

 

Godó Tibor Törtel polgármestere mondott köszöntőt. A rendezvényen a vőfélyek mindegyike bemutatkozott a vendégseregnek. Egy ifjú pár is részt vett a találkozón, az örömszülőkkel együtt. Nekik idén lesz az esküvőjük, ez volt talán az igazi főpróba, mert eljátszották az esküvő menetét. Volt lánykérés, búcsúztató, fogadalom tétel is. A rendezvényen fellépett a Kocséri Csicsergő Néptáncegyüttes és a Nagy- Tisza Néptánccsoport, Döme- Kis Orsolya vezetésével. Igazi lagzis étkekkel kedveskedtek a szervezők a lelkes vendégeknek. A kétfogásos vacsora a következő volt: Újházi tyúkhúsleves és marhapörkölt pásztortarhonyával és káposztasalátával vagy rántott szelet, sült csirkecomb, óvári sertésborda, rizi- bizivel és káposztasalátával. Felléptek a Maskarák Törtelről. Hajnalig tartó mulatozással zárult a Nagykőrösön első alkalommal megrendezett Zenész - és Vőfélytalálkozó.

 

Képgaléria IDE kattintva

 

Zenekarok:

Bakos András és Zenekara, Angyal Együttes, Ézsiás Kálmán és zenekara, Tóth Gábor és zenekara, Losó Balázs

 

Vőfélyek:

Szabó László,Bogáromi László és fia Bogáromi Bendegúz (4,5 éves), Polyák István, Szűcs Zsolt, Takács Szabolcs, Galauner Péter, Berecz Zoltán, Pap- Szigeti Béla, Bán Zoltán, Tóth István, Csíkosné Répás Karolina

 

Támogatóink:

Illés Edit: Székszoknya és Dekoráció

Virágsziget: Virág és Dekoráció

Mentes Cukrászda és Fagyizó

Lufidekor Cegléd

Kenyó Feri és fia Kenyó Márk:  Fotó,videó, hangtechnika

Vincze József- Keol.hu rendezvényfotózás, videó

Tormás Pizzéria

A & D Csomagolj Velünk

 

 

 

Képek: Vincze József, Kenyó Feri és fia Kenyó Márk

 

LV

Címke: