Igazi zenei csemegékkel érkeznek a híres előadók Nagykőrösre! Jövő héten ingyenes koncertek!

Ez fantasztikus lesz! Újra szólnak a dobok Nagykőrösön!

 

2019-ben 10 éves a DobMánia Tábor és 5 éves a Kőrösi Zenés Esték rendezvénysorozat. Bordás József Artisjus-díjas művész, a rendezvény művészeti vezetője nagy dob/ol/ásra készül ebben az évben is.

 

Nagykőrös Város Önkormányzatának Kulturális- Ifjúsági- és Sport Bizottsága 600.000 Ft támogatással járul hozzá a mindenki számára ingyenesen látogatható

zenei fesztiválhoz. A július 8-12-ig tartó Kőrösi Zenés Estéken minden nap 19.00 órától lesz kapunyitás és 20.00 órakor kezdődnek a koncertek. A már megszokott igen magas minőségű zene mellé most megújult vendéglátással várják a minőségi zenét kedvelő közönséget. Érdemes üres hassal érkezni, hisz a Kisméhecske büfé minőségi ételekkel, italokkal várja a vacsoravendégeket.

 

 

Az, hogy a DobMánia Tábornak Nagykőrös Városa ad otthont, nagy részt Dr. Czira Szabolcs polgármesternek köszönhető, akinek meghívására tartották itt az első rendezvényt, mely azóta egyre népszerűbb az itt élők körében. „Köszönjük a nagyszerű lehetőséget, polgármester úrnak, bízunk benne, hogy mi is hozzájárulhatunk Nagykőrös egyébként is igen színes kulturális életéhez. Köszönjük, hogy a nagykőrösiek „befogadtak” és már várnak minket évről évre.”

 

Bordás József elmondta, hogy László Dittával, az Arany János Művelődési Központ vezetőjével közösen állították össze a koncertprogramot és az igazgató asszony igen sokat segíti a rendezvény megvalósításában a szervezőket. amit ez úton köszönnek neki. 

 

A program: 

2019. július 08. Király Viktor  R&B est

2019. július 09. Radics Gigi   Soul-Pop est

2019. július 10. Vitáris Iván Rock est

2019. július 11. Oláh Gergő Pop est

2019. július 12  Nádor Dávid  utcabál, zárókoncert

 

Helyszín: Nagykőrös, Toldi Miklós Kollégium udvara

 

 

www.dobmaniatabor.hu