Húsvétra is segítséget nyújtott a TIBIKER

A nagykőrösi TIBIKER, a családok kedvenc kisáruháza ebben a hónapban is két rászoruló családot ajándékozott meg, kétszer tízezer forintos vásárlási utalvánnyal. Az érintettek boldogan vették át az ajándékutalványokat, melyeket a húsvéti nagybevásárlásra fordítanak. A TIBIKER felkészült a Húsvétra, remek termékekkel várják a vásárlókast, a csokiktól kezdve a finom húskészítményekig.

Várkonyi Ilona, az egyik megajándékozott édesanya elmondta, hogy egyedül neveli immár hat éve hétéves kisfiát. „A tanyavilágban élünk, ha bejövünk a városba, mindig itt vásárlunk, nagyon szeretjük ezt a boltot! Itt minden egy helyen kapható, a húskészítményektől kezdve a tanszerekig. Ez a legjobb bolt! Nagyon örülünk, hogy nyertünk. Évek óta ide járunk vásárolni. Az utalvány Húsvét előtt nagyon jól jön! Mi már a bolt megnyitásakor is itt voltunk. Nagyon aranyosak az eladók, sok az ismerősünk!”

 

Tóbi Anikó három fiú édesanyja, viszonylag közel laknak a bolthoz. „Reggeliért midig ide jövünk, mikor megyünk dolgozni. Kedvesek, aranyosak az eladók. Választékos az árukészlet, jók a csokik, felvágottak. Nagyon örültünk, még soha nem nyertünk. nagy szükség volt rá, hiszen jön a Húsvét. Az ünnepi nagybevásárlásra költöm a nyereményt, innen érkezik a nyuszi! Husikat és nyuszikat, csokikat veszünk. Családbarát ez a bolt, nagyon kedvesek az eladók!”

Has tehetik, vásároljanak Önök is a TIBIKER nagykőrösi boltjában! Mindig friss, megújuló, széles palettájú árukészlettel várják Önöket!

LV

 

Címke: