Hova tüntette a kőrösi MSZP-JOBBIK-DK a lakosság személyes adatait? Mire használták fel az aláírásokat?

Mint ahogyan lapunk beszámolt róla, a Jobb Nagykőrösért Egyesület fedőneve alatt a helyi MSZP-JOBBIK-DK „aláírásgyűjtésnek” álcázott adatgyűjtést szervezett Nagykőrösön pár héttel ezelőtt. A gyűjtésben személyesen vett rész László Ferenc helyi MSZP elnök, Zágráb Nándor helyi JOBBIK elnök és Kökény Gábor nagykőrösi DK „vezér” is.


A mai napig nem ismeretes, hogy mire használták fel a lakosság személyes adatait. Hova tették az aláírásokat? Átadták valakinek? Kinek? Bizonyos aktivisták olyannyira szemtelenek voltak, hogy még azt is letagadták, hogy a Jobb Nagykőrösért „párttömörülésnek” gyűjtik a lakosság személyes adatait annak érdekében, hogy minél több adatot begyűjtsenek.

 

Mostanában hatalmas a csend ebben a témában. Feltételezhető, hogy hasznos lesz az MSZP-JOBBIK-DK számára, így a választások közeledtével az az adatbázis, melyet így, a gyanútlan állampolgárok félrevezetésével gyűjtöttek össze. Azt sem tudjuk, hogy miért hagyták abba hirtelen az aláírások gyűjtését, mint ahogyan azt sem, hogy hivatalos engedélyt erre ki és mikor kért… Egy biztos, mintha a Fekete Lyukban tűntek volna el az adatok! Ez felháborító! LV