Horrorbaleset volt a négyesen ma hajnalban Abonynál, a sofőr elaludt, de könnyebb sérülésekkel megúszták

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút Abonyt elkerülő szakaszán, Szolnokhoz közel, kedden hajnalban. Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két teherautónak is nekiütközött egy azokkal szemben haladó személyautó. Mintegy hatvan-nyolcvan méter hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt ki az úttestre. A műszaki mentéshez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a személygépkocsit. A mentők is kiérkeztek a balesethez. Képgaléria IDE kattintva, fotó: szoljon.hu

 

A balesetben a személyautó utasai sérültek meg könnyebben. A helyszínen teljes útlezárásra kell számítani, a forgalmat a 40-es főúton, Abony belterületén tereliték át – közölte az eset részleteit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

 

 

A szoljon.hu úgy tudja, hogy Szolnok felől haladt egy személyautó, amikor vezetője vélhetően elaludt és két kamionnak is nekiütközött, többször megpördült, majd az út közepén állt meg. Elsődleges információk alapján a személyautó utasait és vezetőjét kórházba szállították, a két kamionsofőrnek nem esett baja. A kamionok üzemanyagtartálya megsérült és mintegy 600 liter gázolaj folyt szét az úton.

Címke: