HIVATALOS! Ők a nagykőrösi FIDESZ- KDNP jelöltjei!

A nagykőrösi FIDESZ- KDNP augusztus 21-én délelőtt, a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ Dísztermében tartott sajtótájékoztatóján hivatalosan bemutatta a FIDESZ- KDNP őszi önkormányzati választásokon induló polgármester jelöltjét, valamint az egyes körzetek képviselő- jelöltjeit.

 

Dr Körtvélyesi Attila alpolgármester méltatta Dr Czira Szabolcs polgármester városért, a lakosságért végzett eddigi kiemelkedő munkáját, és hivatalosan is bejelentette, hogy polgármester jelöltjük az eddigi városvezető, Dr Czira Szabolcs lesz, akinek megválasztásával továbbra is dinamikusan fejlődhet Nagykőrös, ahogyan az elmúlt években az látható volt.

 

Ezek után Dr Czira Szabolcs polgármester bemutatta az egyes körzetekben induló FIDESZ- KDNP-s jelölteket. Ennek megfelelően az 1-es körzetben Dr. Körtvélyesi Attila, a 2-esben Sohajda Márk, a 3-asban ifjabb Molnár Dezső, a 4-esben Kovács Sándor, az 5-ösben Szabóné Irházi Zsuzsanna, a 6-osban Illés Sándor, a 7-esben Sebestyénné Angyal Zsuzsanna, a 8-asban pedig Nagy Balázs indul. 


A sajtótájékoztatón a jelöltek bemutatását követően Dr Czira Szabolcs polgármester és Dr Körtvélyesi Attila válaszolt a médiumok munkatársainak kérdéseire. Részletek később! LV