HÁROM KOVÁCS, ÖT ÉREM

A Kőrös Judo SE versenyzői közül néhányan ismét a Nagykanizsa közelében található Kaszóra utaztak el, ahol minden korcsoport részére rendeztek meghívásos versenyt.

A kőrösiek közül hatan vállalták a hosszú utazást és az alábbi eredményeket érték el: Aranyérmet szerzett Soós Norbert a felnőttek között, valamint Balog Ádám a juniorok közt és a felnőttek között is. Szintén aranyérmes lett Kovács Nóra a juniorok korcsoportban, míg az ifik közt ezüstérmes lett.

 

Testvérei Kovács Péter két korcsoportban egy ezüst és bronzérmet, míg Kovács Ádám a diákok közt egy bronzérmet szerzetek. Így Kovácsék öt éremmel térhettek haza. Nem véletlen az eredményességük hiszen az edzések látogatottságából, az elvégzett edzésmunkából példát mutatnak a többiek számára. Farkas Tamás is két korosztályban indult. A serdülők népes súlyában ötödik helyezést szerzett, de az ifik közt javított, ahol ezüstérmet szerzett. A zömmel Budapesten edző Kochan József az egyesület első felnőtt versenyzőjeként a szlovéniai Celjében vett részt felnőtt Európa Kupán, ahol egy győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyen zárt. Ezzel Ő az egyesület felnőtt nemzetközi mezőnyben első pontszerző helyen végzett versenyzője. Az előttünk álló hétvégén Győrben rendezik a serdülő Európa Kupát, mely egy igen fontos pontszerző és nemzetközi válogató verseny a korosztály részére. A kőrösi indulók létszáma még kérdéses, mert többen osztálykiránduláson és egyéb iskolai programokon vesznek rész a hétvégén, így ismét csak néhányan vállalják a szereplést a korosztály elit mezőnyében.

                                                                                                                                               KŐRÖS JUDO SE

Címke: