Földi László országgyűlési képviselő üdvözli Nagykőrös példaértékű fejlődését

A márciusi piaccsarnok átadó ünnepségen részt vett körzetünk országgyűlési képviselője, Földi László is, aki lapunknak adott interjújában méltatta a nagykőrösi fejlesztéseket.

 

„Nagyon nagy öröm ért engem a piacátadással kapcsolatban, hiszen a nagykőrösiek régi vágya, álma teljesült azzal, hogy ez a piaccsarnok megépült. Köszönöm az önkormányzatnak, különösképpen dr. Czira Szabolcs polgármester úrnak, hogy volt ereje, türelme kivárni ezt az időszakot, és a Kormány támogatásával sikerült ezt a szép csarnokot megépíteni. Nagykőrös az elmúlt években nagyon sokat változott és fejlődött. Különösen fontos számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy Nagykőrös megnyerte a Virágos Magyarországért mozgalom döntőjét. Magyarországot ez a Város, Nagykőrös képviseli majd az európai megmérettetésen.

 

Annak ellenére, hogy nem élek Nagykőrösön, nagyon büszke vagyok a nagykőrösiekre. Büszke vagyok arra, és örülök annak, hogy ezt megcsinálták, hiszen kezük munkája ott van minden kis négyzetcentiméteren.

 

Nagyon sok pénz jött Nagykőrösre a Kormány támogatásával.  Az Arany János év kapcsán a múzeum megújítása történt meg, kiemelkedő a Cifrakert megújítása. Azt gondolom, hogy az új utak megépítése szintén nagyon örvendetes.  Az önkormányzat nagy odafigyelésének, a Nagykőrösért végzett tevékenységének köszönhető mindez. Ez a meggyőződésem, és bízom abban, hogy ez a jövőben is így lesz. Arra bíztatom Önöket, hogy éljenek az új piac adta lehetőségekkel, éljenek azokkal az alkalmakkal, melyek arra irányulnak, hogy Magyarország még szebb legyen, még jobb legyen. Éljenek majd a májusi választás lehetőségével, az Európai Uniós választáson.”- mondta el lapunknak Földi László országgyűlési képviselő

LV

 

Címke: