Fantasztikus volt a Dobmánia tábor kezdőkoncertje! Király Viktor és a dobos gyerekek mindenkit elbűvöltek

A főszervező, Bordás József a tábor megnyitóján Dr. Czira Szabolcs polgármesternek köszönte meg azt a lehetőséget, hogy a Dobmánia Tábornak immáron 5. alkalommal ad helyszínt Nagykőrös. A rendezvénysorozatot Nagykőrös Város Önkormányzata is jeleKépgaléria IDE kattintvaámogatásban részesíti évről évre, melynek köszönhetően öt ingyenes esti koncertet láthat és hallhat a nagykőrösi közönség, melyeken sztárvendégek lépnek fel a tábor ifjú dobosaival.

 

Képgaléria IDE kattintva!

 

Bordás József főszervező kiemelte azt az anyagi és erkölcsi segítséget, melyet Nagykőrös városvezetése nyújt a szervezőknek. Dr. Czira Szabolcs polgármester a koncert megnyitóján méltatta azt a csodálatos munkát, melyet Bordás József és csapata végez, és melynek köszönhetően a Kőrösi Zenés Esték rendezvénysorozaton igazi zenei csemegéket kap a közönség.

 

 

Az első nap esti koncertjén igazán illusztris előadót látott vendégül Nagykőrös, Király Viktor személyében, aki fantasztikusat alkotott a közönség legnagyobb örömére. A teltházas koncerten a jelen lévők együtt „éltek”, azaz énekeltek, tapsoltak a fellépőkkel. A Dobmánia tábor többi rendezvénye lapzártánk után kerül megrendezésre, melyekről későbbi lapszámainkban számolunk be Önöknek! Kedden Radics Gigi, szerdán Vitáris Iván, csütörtökön Oláh Gergő, és pénteken Nádor Dávid volt a fellépő sztárvendég.

 

Lőrinczy Veronika