Ezen már a XANAX sem segíthet: Zágráb elismerte, hogy miatta kellenek biztonsági őrök a víziközmű ülésére

A legutóbbi képviselő- testületi ülésen Zágráb Nándor helyi jobbik elnök, választókerületi elnök, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke elismerte, hogy miatta kell jelen lennie biztonsági őröknek a Nagykőrösi Víziközmű Társulat ülésén. Olyan, mintha erre még büszke is lenne.

 

VIDEO arról, hogy Zágráb elismeri, hogy miatta vannak őrök a víziközmű társulat ülésén


Büszke arra, hogy folyamatos agresszív, támadó, hazudozó viselkedéséve, üvöltözésével elérte, hogy egy szervezet ülését csak úgy tudják megtartani, ha ügyelnek a rendre…


Az eset egyáltalán nem egyedi ettől az oldaltól. Mind a Jobbik, mind a Jobb Nagykőrösért egyesület agresszívan, támadólag viselkedik. Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért elnöke korábban egy nyilvános demonstráción fenyegette meg, és próbálta megfélemlíteni a nagykőrösi polgármester közvetlen munkatársát.

 

 

VIDEO az egyik esetről IDE kattintva

 

Ugyanez az Ábrahám Tibor egy Jobb Nagykőrösért által szervezett rendezvényen akarta elzavarni a polgármester sajtósát, aki miután nem ment el, rendőröket hívtak. A rendőrök ezek után kénytelenek voltak vigyázni a polgármester sajtósára…

 

Az Ábrahám család másik tagja, Tibor lánya, Edit, bitófán szerette volna lógva látni a polgármestert és munkatársát, nagykőrösieket, mely példa nélküli eset országos hírben is megjelent.

 

Ábrahám Editről cikk IDE kattintva olvasható

 

Vajon hol a határ? Meddig mennek el? Miért céljuk az egresszív viselkedésen alapuló megfélemlítés?

 

Sajnos úgy tűnik, hogy ezen már a XANAX sem segíthet…