EZ KOMOLY? KUSTÁR SZEKÉRTOLÓJÁNAK EGYESÜLETE AZ MSZP IRODÁBA VAN BEJEGYZEVE?

Nem olyan régen alakult meg az Összefogás Nagykőrösért Egyesület, melynek elnöke Mészáros István, aki Kustár Tamás Balázsnak, Fideszt eláruló független polgármester-jelöltnek gyűjtötte ajánlásokat és úgy tűnik, gőzerővel kampányol mellette.

 

 

Mint az köztudott, az ellenzék két polgármester-jelöltet állított az október 13-ai választásra, egyik Kustár Tamás Balázs, aki elárulta a Fideszt, a másik Zágráb Nándor, helyi Jobbik elnök, választókerületi Jobbik elnök. Zágráb csapatában játszik László Ferenc is, aki a helyi MSZP elnöke. Két külön csapat.

 

 

Látszólag két külön csapat? Ugyanis észrevettük, hogy a Kustár szekerét toló Mészáros, Összefogás Nagykőrösért Egyesületének székhelye történetesen a Deák tér 2. szám alatt található, erről kép is van az egyesület honlapján feltéve. Ez történetesen, egészen véletlenül, pont megegyezik a helyi MSZP iroda címével, mely szintén Deák tér 2. A Kustár szekerét toló Mészáros vezette egyesület honlapján is az MSZP iroda fotója szerepel, mint székhely.

 

 

Nem elhanyagolható az sem, mint korábban megírtuk, információink szerint egyik este Kustár Tamás Balázst az MSZP irodába látták bemenni. Zágráb Nándor erre gyorsan kiírta a facebookon, László Ferenccel nem találkozott, nem tárgyalt Kustár. Mi viszont nem írtuk le László Ferenc nevét, csak annyit, hogy az MSZP irodába látták besurranni Kustárt. Lehetséges opcióként azt írtuk, hogy a visszalépésekről tárgyalhattak, amennyiben Kustár visszalép Zágráb javára, úgy Kovács Péter Koppány visszalép a körzetben Kustár javára – ez egy elképzelhető forgatókönyv, erről akár egyezkedhettek is.

 

 

Mindenesetre érdekes, hogy a Kustárnak kampányoló és ajánlásokat gyűjtő egyesületi vezető a székhelyét pont ugyanoda jegyeztette be, mint ahol az MSZP helyi szervezete is van, a Deák tér 2-be. Lehet, hogy igaza lesz azoknak, hogy az ellenzék csak színjátékot játszik, valójában már rég megegyeztek és majd a választás előtt látványosan, mosolyogva egymás kezébe csapnak? Ezt nem tudhatjuk, most egyelőre úgy állunk, hogy van két ellenzéki polgármester-jelölt, Kustár Tamás Balázs, a Fidesz árulója és Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök…

 

Képünk egy hete készült egy városi rendezvényen. Balra Kustár, jobbra László Ferenc MSZP elnök, teljes egyetértésben nevetgélnek...

 

BÉKÁ