Ez botrányos! Az ellenzék meggyalázta Szent István emlékét! Mikor kér bocsánatot Zágráb, Ábrahám, Kökény és társaik?

A napokban vérlázító dolgot tett Gyurcsány pártja, a Demokratikus Koalíció, mely Nagykőrösön beintegrálódott a Jobb Nagykőrösért Egyesület ellenzéki összeborulásába! Meggyalázták Szent István emlékét, erről számol be a Ripost augusztus 19-i lapszáma, címoldalon.

 

Az történt, hogy a Ripost cikke szerint Gyurcsányék kinyilvánították, hogy a körmenet „szoknyás férfiak felvonulása”, a katolikus homoszexuálisok parádéja, azaz a keresztény PRIDE, szerintük Szent István mumifikálódott jobbkezét pedig azért viszik körbe, mert a király valaha azzal „maszturbált és törölte a seggét”. Mindezt Homonnay Gergely írta le, aki igazán jóban van Gyurcsány Ferenccel a DK elnökével.

 


 

A DK így meggyalázta Szent István emlékét, és a katolikus hívőket is! Nagykőrösön, mint ismeretes, együtt indul a helyi Jobbik elnök, Zágráb Nándor és a DK szervezet vezetője, Kökény Gábor az őszi önkormányzati választásokon. A „fedőszervezet” neve pedig a Jobb Nagykőrösért Egyesület, melynek elnöke a liberális elveket valló Dr Ábrahám Tibor, volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő. Vajon ők is ezt gondolják államalaptó királyunkról, és körmenetről? A mai napig egyikük sem kért bocsánatot azért, mert a DK ilyen szavakkal illette államalapító Szent Istvánt, és emlékét.

 

Milyen morális válságnak kell lennie ahhoz, hogy ilyeneket mondjon valaki? Hova süllyed az ellenzék? Van még lejjebb ennél? Mikor kér bocsánatot Zágráb, Kökény, Ábrahám és a többiek? Hogyan egyeztethetők össze Homonnay szavai a Jobbik és a liberálisok eszméivel? 

 

LV

Címke: