Elismerésben részesült a Kolping iskola

Minden „kolpingos” dolgozó nagy örömére szolgált, hogy egy kedves család jelölte az iskolát a Családháló 2018 általános iskolája díjra. A csaladhalo.hu egy online magazin és érdekképviseleti közösség. Céljuk nyilvános elismerésben részesíteni olyan intézményeket, szakembereket, akik 2018-ban munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért, gyermekekért. Szavazatot lehetett leadni a Családháló honlapján február 18-ig. Ezúton illet mindenkit köszönet, aki szavazott az iskolára!

 

2019. március 2-án Budapesten a Benczúr Házban ünnepélyes keretek között az iskola igazgatója Lakatos András a csaladhalo.hu főszerkesztőjétől, Czefernek Lénától átvehette a családháló elismerését a gyermekekért és családjaikért végzett kiemelkedő, lelkiismeretes munkáért.

 

Ez a díj is egy visszaigazolás arra, hogy az iskolában tanulókat minden nap egy szeretetteljes, családias légkör fogadja. Valamennyi itt dolgozó pedagógus vallja, hogy a hittel végzett munka képes a gyerekekben mélyebben lévő értékek kibontására, számukra a legnagyobb ajándék a diákok öröme és boldogsága. Az iskola névadójának, Adolf Kolping szavaival élve: „A tekintély forrása a szeretet, amelyet a szív annál készségesebben fogad el, minél több jó cselekedettel párosul.”