Egyre több az ovis Nagykőrösön

Az e hét elején megtartott szakbizottsági ülésen részt vett Talamon Attiláné a Városi Óvoda intézményvezetője is, aki arról számolt be, hogy egyre több szülő kéri gyermekének felvételét az intézménybe. „ Nagyon magas a létszám az óvodánkban. Tavaly 596 fő volt, idén 638 gyermek jár hozzánk. Összesen 187 gyermeket vettünk most fel.”

 

A Szabóné Irházi Zsuzsanna által elnökölt bizottság döntött az óvodai csoportlétszámok túllépéséről is az ülésén. Talamon Attiláné üdvözölte, hogy a Batthyány utcai tagintézményben a tervek szerint műfüves pálya létesülhet, melyre Nagykőrös Város Önkormányzata a közelmúltban pályázatot nyújtott be.

„ Régi álmom válhat ezzel valóra, hiszen óvodánk részt vesz az OTP- Bozsik programban, és igen nagy szükség van erre a létesítményre. Nagyon örülnénk neki, ha megnyerhetnénk ezt a pályázatot. Az is remek érzés, hogy a ciklusprogramomban leírtak közül már nagyon sok m inden megvalósult, sőt annál több is, hiszen megújultak az óvodaépületeink. Bízom benne, hogy ezt a szintet a továbbiakban is tartani tudjuk. „- mondta el a bizottsági ülésen Talamon Attiláné.

LV