Edzőváltás a Kinizsinél: Némedi Norbert vezényli a csapatot

Az elmúlt hétvégi bajnoki mérkőzést a nagykőrösi Kinizsi SE gárdája idegenben játszotta Vecsésen, ahonnan két gólos vereséggel tértek haza. A történtek után őrségváltás történt az edzői poszton, a Kinizsi vezetőségének döntése értelmében. Halgas Istvánt Némedi Norbert váltotta az edzői poszton. A Kinizsi legénysége már vele készül a következő idegenbeli mérkőzésre Tökölre, majd ezt követően a hazai rangadóra, melyet március 24-én Pilis ellen játszanak a nagykőrösiek.

Sohajda Márk, a Kinizsi SE elnöke lapunknak adott villáminterjújában elmondta, hogy az edzőváltásra az őszi szezon és az előző mérkőzések sikertelensége miatt volt szükség.

„Halgas István vezetőedzővel közös megegyezés alapján váltak el útjaink. Bízunk abban, hogy az edzőváltást követően ismét lesz megfelelő „kémia” a játékosok és az edző közt, ami a csapat sikerességében is megmutatkozik. Szakmailag ugyanakkor meg voltunk elégedve Halgassal, de azt gondolom, hogy szükség van új hullámra! A vezetőedző szerepét tehát Némedi Norbert vette át a csapatnál, akit játékos múltja miatt jól ismerhetnek a nagykőrösiek is. Ő KTE NB I-es csapatkapitányaként is ismert lehet. A 42 éves remek szakember pályafutása alatt NB II-es bajnok volt, Magyar Kupa győztes, NB I-es játékos ligaválogatott. A Bács- Kiskun megyei bajnokságban edzőként háromszor vitte aranyéremig csapatát. Legutóbbi munkája a KTE felnőtt vezetőedzői szerepe volt. Nagykőrös mindenképpen hosszútávon tervez vele. Cél, hogy rendet tegyen kicsit a csapatnál, stabilizálni tudja az eredményeket. Némedi Norbertet a szurkolók körében jól ismerik játékosmúltja miatt. Bízunk a győzelmekben, a remek folytatásban! Hajrá Kinizsi! Hajrá Nagykőrös! „

Lőrinczy Veronika

 

Címke: