Dr. Ványi Ambrus: Nincs is Nagykőrösön se DK, se Momentum alapszervezet!

Ahogyan arról beszámoltunk, a napokban az egyik kereskedelmi lapnak adott közleményében Dr. Ványi Ambrus, a nagykőrösi LMP vezetője leírta, hogy NEM akar közösen indulni a Zágráb Nándor és Ábrahám Tibor nevével fémjelzett „együttműködéssel”. Ványi Ambrus több érvet is felhozott, többek közt azt, hogy őt senki sem kereste meg, mégis az LMP logojával is kampányolnak Zágráb Nándorék.

 

Ványi szerint Zágrábék esélytelenek arra, hogy győzzenek az őszi önkormányzati választásokon. Ezért az LMP egyedül akar indulni, mind képviselő- jelöltet, mind polgármestert állítva. Dr Ványi azt is „kiszúrta”, hogy a településen nincs is jelen a DK se a Momentum, mint alapszervezet, Zágrábék mégis használják a logojukat.

 

„ Én úgy tudom, hogy jelenleg Nagykőrösön sem a DK, sem a Momentum helyi szervezettel nem rendelkezik, s ezért is vetődik fel a kérdés, hogy akkor ugye minek nőjön össze az, ami nem tartozik össze. „- nyilatkozta Ványi Ambrus.

 

Ezek szerint tehát már a választási kampány előtt behazudták Zágrábék, hogy az LMP támogatja őket, de erről Ványi semmit nem tud. Azt állították, hogy a DK és Momentum alapszervezetként támogatja őket, de Nagykőrösön ezek a pártok jelen sincsenek. Valamiféle aláírásgyűjtésnek álcázott adatgyűjtésbe is belefogtak ismét. Nem tudni, hogy a személyes adatokat tartalmazó aláírásgyűjtő ívek hol landolnak. Figyeljenek mit írnak alá! Figyeljenek oda nagyon, mert ezek az emberek: Zágrábék, folyamatosan hazudnak!

 

LV