Döntött a szakbizottság: Ők lesznek az év sportolói

Január 28-i ülésén Nagykőrös Város Önkormányzat Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottsága átruházott hatáskörben döntött az Év Sportolója 2018 pályázatok elbírálásáról. A javaslatok mindegyikét egyhangú igennel fogadta el a szakbizottság. Az ünnepélyes díjkiosztóra 2019. február 14-én a képviselő- testületi ülést megelőzően kerül sor.

 

A felnőtt női kategóriában egyetlen pályázatot sem nyújtottak be, így itt nem kerül sor a cím átadására. Felnőtt férfi kategóriában Szívós Ádám erőemelő, egyéni versenyző lesz a 2018-as esztendő legjobbja.

 

Ifjúsági női kategóriában a szakbizottság döntése szerint az íjászatban jeleskedő Fekete Boglárka kapja a megtisztelő címet. A 2018-as év legjobb ifjúsági férfi sportolója Sági Zsolt Gábor, a Ceglédi Vasutas versenyzője lett, aki judo sportágban jeleskedett.

 

Ebben az évben különdíjat is kiad a bizottság, melyet a RELEVÉ SE két ifjú tehetséges show táncosa érdemelt ki: Hoffer Hanna és Holló- Zsadányi Norman.

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további szép sportsikereket a díjazottaknak!

 

LV

 

 

Címke: