Dinamikusan fejlődik, egyre több munkatársat foglalkoztat a SIIX nagykőrösi üzeme

Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester április 13-án gyárlátogatáson vett részt a japán multinacionális cég nagykőrösi üzemében. „Ezúton is szeretném megköszönni a SIIX japán nagyvállalatnak, hogy Nagykőröst választották és ezt a beruházást végrehajtották. Hosszú távon több száz, akár több ezer dolgozónak adhatnak munkát Nagykőrösön. Reméljük, hogy minél több ember megtalálja a boldogulását, el tud helyezkedni. Ahogyan látható, a gyártósorokon javában folyik a termelés, egyre többen pozitívan számolnak be arról, hogy mennyire jó nekik, hogy itt helyben dolgozhatnak.

 

Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik az üzem, arra buzdítok mindenkit, hogy aki szeretne Nagykőrösön dolgozni és ez a fajta munka nem áll távol tőle, jelentkezzen.„ – mondta el dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester az Önkormányzati Híreknek adott interjújában.

 

Mester Szabolcs, a SIIX Nagykőrösi üzemének gyárigazgatója köszönettel vette a dicsérő szavakat, és elmondta, hogy gyorsabban, dinamikusabban fejlődnek, mint gondolták, és máris több, mint 180 főt foglalkoztatnak.

 

Aki szeretne munkát vállalni a SIIX Nagykőrösi üzemében, kérjük önéletrajzát a vállalat telephelyénél lévő postaládába helyezze el: Nagykőrös, Téglagyári utca 9. A gyárlátogatásról készült video felvétel megtekinthető az Önkormányzati Hírek facebook oldalán. LV

Címke: