Dicséretet kaptak a nagykőrösi tűzoltók

A májusi szakbizottsági ülésen részt vett Petrányi Sándor tűzoltó őrnagy, a Ceglédi Hivatásos Tűzoltó- parancsnokság vezetője is, aki megköszönte a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság dolgozóinak munkáját, valamint a helyi önkormányzat támogatását. Mint mondta, a nagykőrösi tűzoltók munkájára nagy szükség van. Petrányi Sándor a bizottsági ülésre beterjesztette a Ceglédi Hivatásos Tűzoltó- parancsnokság éves beszámolóját is, a tavalyi évvel kapcsolatban, melyet egyhangú igennel fogadtak el a bizottság ülésén.

 

„A 2018-as év kapcsán meg kell köszönnöm a tagoknak, tűzoltóknak a munkáját, a helyi önkormányzatnak, hogy lehetővé teszik a működést. A Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság nagyban elősegíti a mi munkánkat. Akkor kell csak Nagykőrösre, Kocsérra, Nyársapátra jönnünk, ha egy bonyolultabb esettel állunk szemben, illetve, ha hatósági intézkedésre is szükség van. A nagykőrösi kollégáknak köszönhetően minél gyorsabb intézkedésekre kerülhet sor. Főként gyakorlatok idején találkozunk egymással. Látszik, hogy Nagykőrös egy fejlődő város, így a nagykőrösi üzemekbe, létesítményekbe jövünk közös gyakorlatokra, hogy megismerjük az egyes helyszíneket, és, hogy összeszokjon a két állomány. Szerencsére a tavalyi évben „hatalmas” esemény nem történt Nagykőrösön, az azonban igaz, hogy minden érintettnek a legnagyobb probléma a saját tűzesete, vagy balesete. Tavaly átlagos évet zártunk.”

Nagy Balázs bizottsági elnök megköszönte a Ceglédi Hivatásos Tűzoltó- parancsnokság vezetőjének azt, amit ők Nagykőrösért tettek, illetve tesznek.

 

LV, Kép: Balra Petrányi Sándor, Középen Ézsiás László a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka, mellette jobbra Ambrus Zoltán ezredes, Nagykőrös rendőrkapitánya

 

Címke: