Csúfosan megbukott a nagykőrösi ellenzék, ennek ellenére tovább működtetik a hazugsággyárat és a gyűlöletkommandót

Véleménycikk - Lassan egy hónap telik el a nagykőrösi ellenzéki „összeborulás” teljes bukása óta, de az abban szereplők úgy tesznek, mintha győztek volna. A tény ezzel szemben az, hogy egy körzetet sem tudtak megnyerni, és Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök polgármesterként a hazugságaival együtt leszerepelt. A gyűlöletkommandót, és hazugsággyárat tovább működtetik, melyben továbbra is főszerepet játszik Dr Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke, a maga újságnak becézett ellenzéki agitációs- propaganda kiadványával.

 

Teszi azt annak ellenére, hogy Zágráb Nándor nyilvánvalóan azt ígérte neki, hogy „GYŐZÜNK”. Nem győztek, megbuktak.

 

Mégis továbbra is támogatja az újsággal Ábrahám Tibor Zágráb Nándor és elvbarátai hazugságait. A kampányban kiderült, hogy ez eleve bukásra van ítélve. Miért folytatják tovább a rossz utat? Miért ekéznek köztiszteletben álló embereket? Miért fáj nekik az, hogy a győztes nagykőrösi városvezetés tovább dolgozik a lakosság érdekében? Miért baj az, ha két alpolgármester is lesz Nagykőrösön? …. Ezen típusú kérdéseket még folytathatnánk. Helyette azonban inkább olyanokat teszek fel, melyekre igennel vagy nemmel válaszolhatnak az ellenzékiek. Nekik címzem:

 

Önök megbuktak az önkormányzati választásokon? IGEN


Az Önök polgármester jelöltje Zágráb Nándor polgármester lett? NEM


Önök képesek voltak egyéni körzetben képviselőként nyerni? NEM


Önöket támogatta a lakosság döntő többsége? NEM


Öt évvel ezelőtt Önök behazudták azt, hogy Nagykőrösön konzervgyár épül? IGEN


Idén behazudták azt a lakosságnak, hogy 150 ezer forintot adnak háztartásonként a csatornaberuházásban érintetteknek? IGEN


Nagy arányú győzelmet aratott a vársoban a nagykőrösi FIDESZ? IGEN


Dr Czira Szabolcs lett ismét Nagykőrös Város polgármestere, nagy arányú győzelemmel? IGEN


Az Önök ellenzéki összeborulásának az eredménye ugyanaz lett, mintha össze sem fogtak volna, és 3 képviselőjük jutott be megint listán a képviselő – testületbe? IGEN

 

Na, kedves ellenzékiek, ezeken kellene elgondolkodni, és ennek megfelelően elkezdni végre az érdemi munkát a lakosság érdekében, azaz DOLGOZNI kellene végre, az üres frázisok pufogtatása helyett. Nem kritizálni, kötekedni, nem rombolni, hanem építeni! Segíteni kellene a városvezetés alkotó munkáját, nem pedig mindenféle mondvacsinált dologba belekötni. Ja, hogy Önök erre képtelenek? 


 

Ha tetszik Önöknek, tisztelt ellenzékiek, ha nem, Nagykőrös épül és szépül, fejlődik. Igen, Önök nélkül is, ha már képtelenek a lakosság érdekeit szolgálni. Még jó, hogy vannak, akik szeretik Nagykőröst! Ők vannak többségben a képviselő- testületben, a választók akaratának megfelelően. Tisztelt ellenzékiek, tartsanak önvizsgálatot, tanúsítsanak önmérsékletet. Nem Önök győztek!

 

Lőrinczy Veronika