Csodakertek Nagykőrösön- Virágos pályázók

 Július 18-án megkezdte munkáját az a zsűri, mely elbírálja a 2018-as évben, a Virágos Nagykőrös pályázatra beérkezett nevezéseket. Ebben az esztendőben nem volt pályázóban hiány, csodaszép kertjeiket büszkén mutatták meg a zsűritagoknak az indulók. Bebizonyosodott, hogy Nagykőrösön nagyon sok olyan lakos él, aki szépen gondozza, ápolja lakókörnyezetét, és ezzel nem csak saját magának, hanem mindazoknak örömöt okoz, akik láthatják a parányi csodát, a zöld üde növényeket és a mesésen pompázó virágokat. A pályázók közt volt, aki lakótelepi balkonját mutatta be nekünk, pályázott a Városi Óvoda Bóbita tagintézménye, de a legtöbb nevező magánházának szépséges kertjével indult.

Nagykőrös évek óta eredményesen pályázik, és értékes díjakat nyer a Virágos Magyarország kiírásra, és ez az érdem a településen élőké is. képgalériánkkal ezúton is szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy pályáztak a Virágos Nagykőrösért kiírásra, és kívánunk innen is szeretettel további jó kertészkedést.

Ha Ön is szívesen megmutatná nekünk, akár versenyen kívül is szép nagykőrösi kertjét,, illetve háza utcafrontját, kérjük küldjön be nekünk képet ide: sajto@nagykoros.hu

 

Képgaléria IDE kattintvaLőrinczy Veronika

 

 

Címke: