Country Tours: Megbízhatóság, magas minőségű szolgáltatások- A környék kedvenc utazási irodája

Január 26- án szervezte meg a Country Tours Utazási Iroda az immáron hagyományos, nagysikerű szezonnyitó gála estjét, melyre összesen 10 kiemelt partnere jött el, hogy bemutassák fantasztikus ajánlataikat, melyeket a nagykőrösi Country Toursnál is elérhetnek az érdeklődők.

 

Látogatóban ebben az évben sem volt hiány, a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ színházterme zsúfolásig megtelt. A nagykőrösiek és a környéken élők körében igen népszerű a Country, mely megbízhatóságával, magas minőségű szolgáltatásaival, remek, nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdával áll az utazni kívánók rendelkezésére. Az utazási irodát 1990-ben alapították, a cég vezetője, és kiváló idegenforgalmi szakembere Vadász Katalin, aki sok szertettel ajánlotta szolgáltatásaikat a résztvevőknek.

 

Az est végén hagyományosan tombolasorsolásra került sor, a fődíjat az idei évben az IBUSZ ajánlotta fel, mely egy kétszemélyes görögországi repülés utazás. Egy biztos, aki jelen volt az eseményen, nem csalódott, hiszen megismerkedhetett a gazdag utazási kínálattal, és aki a Countrytól választ ebben ez évben, az sem fog csalódni, hiszen a lehető legjobbat kapja. LV

 

Képgaléria IDE kattintva

Címke: