Botocska Péter Tóth Barnáról: " Mintha nem is tudná miért van ott, csak egy lehetőség volt az írásra, vagy egy másik ember pocskondiázására! "

Az e heti Önkormányzati Hírekben sok érdekes cikket olvashatnak ezen a héten is. Ezek közül az egyik egy " olvasói levél ", melyet Botocska Péter írt. A remek fotós nem érti Ábrahám Tibor bértollnokának, Tóth Barnának a viselkedését.

 

Az újságírót ugyanis meghívták egy fotós klub alakuló ülésére, hogy tudósítson onnan, de aztán egy lejárató írást kanyarintott belőle az ex - kommunista, volt MSZMP-s Tóth Barna.

 

Botocska Péter számára is érthetetlen, hogy miért kell lejárató írást közölni egy gyönyörű városi kiadványról és mindazokról, akik segítettek az alkotó munkában.

 

Azt gondolom, hogy Tóth Barna viselkedése egyáltalán nem élemedett korának tudható be, hanem annak a zsigereiben meglévő alapvető rosszindulatnak, mely mindennapjait, minden cikkét átszövi.

 

Ennek megbízója, Ábrahám Tibor laptulajdonos bizonyára nagyon örül. A kőrösi emberek viszont annál kevésbé kérnek belőle.

 

Feltétlenül olvassák el az Önkormányzati Híreek e heti lapszámában Botocska Péter írását, érdemes!

 

L V

Címke: