Beszóltak Zágrábnak: Kérem, hagyja már békén a várost az állandó, több, mint két évtizede tartó dilettáns manipulálásával!

Zágráb Nándor, és a Jobb Nagykőrösért Egyesület csúfondáros bukását követően Mészáros István, a nagykőrösi ellenzék egyik szószólója közösséghi oldalán posztolt, és üzent Ábrahám Tibor elnöknek, valamint Zágráb Nándornak. A következőket írta:


"ZÁGRÁB NÁNDOR! Ön, mint a saját egyéni választókerületében (május után) októberben is katasztrofális (képviselői 482:376 arányú) vereséget szenvedett (nem először!) egyedüli "ellenzéki" jelöltként, mint polgármester-(ön)jelölt pedig 50,56% : 27,94% arányban (7 szervezet támogatása mellett!), aki a bejegyzéséhez való hozzászólást, amolyan "demokratikus" módon letiltja, nos, ön beszél MÁRKI-ZAY PÉTER (barátja) handabandázásáról, úgy, mint un. "KUSTÁR-JELENSÉGRŐL".


Tessék már végre tudomásul venni azt, hogy önből eddig sem, és most sem kért Nagykőrös lakóssága – és még akkor sem fog, ha az ENSZ-től kér támogatást.


A támogatást a lakosság adja/adta meg - de nem önnek, mert arra érdemtelennek tartja! És (finoman is szólva) ne beszéljen mellé a helyi összefogást illetően, mert éppen ön és Ábrahám Tibor (az ön párt-civil egyesületének az elnöke) voltak azok, akik egyértelműen (erről írásos bizonyítékom is van!) csak "önmagukkal" voltak hajlandók tárgyalni. Ön összetarhálta a helyben nem létező országos pártszervezetek támogatását (őket is megvezetve), és ezzel dicsekedett is! De a lakosság bölcsebbnek bizonyult önnél. Önöknek, nagy "összefogóknak", meg volt a lehetőségük a sikerre, mivel 12 ezer ember otthon maradt! Nem a szavazó 7 ezer lakós szavazatával kell számolni, osztogatni, hanem valamennyi szavazásra jogosultéval, ami 19 000! És ugye, így már egészen más a matek.


Kérem, hagyja már békén a várost az állandó, több, mint két évtizede tartó dilettáns manipulálásával - ön elérte igazi célját eddig. Egyénileg (sem) nem kellett, de a kompenzációs lista segítségével mindig megkaparintotta (ismét!) legalább a képviselői széket. Gratulálok!


Ön az igazi "jelenség". Csak már ön régen letűnt (ha volt is egyáltalán), amit nem hajlandó tudomásul venni - és ez is egyfajta intelligencia, képesség és jellem kérdése. "