BENZ- INN- Romkocsma nyílt Nagykőrös szívében

Egy igazán hiánypótló szolgáltatásokat kínáló vendéglátó egység nyílt meg néhány nappal ezelőtt Nagykőrös város központjában, az Eszperantó utca 4. szám alatt. A hely mottója az, hogy a vendégek itt valóban itthon érezhetik magukat, azt tehetik, amihez kedvük van. Mondta el lapunknak az üzemeltető, Oláh József, aki szerint kellett végre egy olyan hely a városban, ahová be lehet ülni, kulturált környezetben barátokkal beszélgetni, olvasgatni, szórakozni, frissítőket fogyasztani, és sporteseményeket nézni, közösen szurkolni a kedvenc csapatnak.

 

Oláh József informatikus mérnök, az autóiparban dolgozik, minőségüggyel foglalkozik. Ennek ellenére szereti a vendéglátást, és úgy gondolja, hogy erre a fajta szórakozóhelyre van igény a városban. „Sokat jártam külföldön a munkám miatt, például Franciaországban, Svédországban, Németországban és Angliában. Ott kedvelt szórakozóhelyek a mini pubok, gondoltam, ideje lenne nálunk is megpróbálkozni egy ilyen hely üzemeltetésével. A neve BENZ- INN, ahol fel lehet valóban „tankolni„.

 

Nagyon finom kávét forgalmazunk, a Manuel olasz, szinte teljesen savmentes kávékülönlegesség. A ceglédi Kemenczés Borház borait, valamint Karikás Pálinkákat kínálunk, továbbá Borsodi csapolt sörrel várjuk vendégeinket, de természetesen sokféle üveges sört, és üdítőitalokat is kínálunk. Hamarosan csapolt meggysör is kapható lesz nálunk. Szeretettel várunk baráti társaságokat, vagy családokat, akár zártkörű rendezvényekre is. A modern kor igényeinek megfelelően WIFI is üzemel a pubban.

 

A legnépszerűbb sportesemények, mint például a közkedvelt labdarúgó mérkőzések, MOTO GP vagy Forma 1 nálunk nézhetők. Szeretettel várunk minden kedves vendéget! Töltődjenek fel nálunk, érezzék magukat otthon! Önökért nyitottunk! „- mondta el lapunknak az üzemeltető. Bővebb információk: 20-549-0625

Lőrinczy Veronika

 

 

Címke: